Martien en Gerda Vissers
x
Please install MailChimp plugin

Blog

Nieuw project: boarding house meisjes
By: Gerdavissers
jan 16, 2017

Ieder jaar bekijken we samen met de school waarmee we hen het beste kunnen helpen. Zo besteden we iedere Bath op zorgvuldige wijze. Ook dit jaar zijn we blij met de opbrengst van onze bed & breakfast Sawadee in Beek (L) en onze sponsoren in Nederland.

Net als ieder jaar was het een lastig gesprek. Men is altijd heel erg bescheiden en ze vragen nooit uit zichzelf om financiele steun. Nadat wij vroegen wat ze nodig hadden en dat we liever projecten hebben dan geld geven kwam het hoge woord eruit.

Er is een nieuw boarding house (slaapzaal) nodig, omdat het huis van de jongere kinderen echt veel te klein is. Ze slapen met 7 kinderen dwars op een bed. Daar komen dan nog de boxen bij met hun spulletjes wat niet erg veel is. Overal hangen kleren en net zoals bij onze (klein)kinderen speelgoed dat rondslingert. Ook komen er steeds kinderen bij, die ze niet kunnen weigeren. Het zijn er nu al 160, waarvan er 40 slapen in een ruimte zoals op de foto….

Beelden zeggen meer dan woorden, daarom hebben we deze video gemaakt.

Dus hebben wij tegen elkaar gezegd dat dat huis er moet komen; of uit de lengte of uit de breedte!!! Het is jammer dat niet iedereen met eigen zintuigen kan waarnemen om te voelen wat wij voelen. Daarom is het erg fijn dat onze kinderen en kleinkinderen in februari op bezoek komen om dit met eigen oren en ogen te ervaren.

Rens, Eva en Luna nemen kleding en knuffels mee. Donaties voor dit project, groot of klein, zijn ook van harte welkom. Onze bankgegevens: NL84INGB0002000782 t.n.v. M.Vissers te Beek.

Alvast bedankt namens de kinderen van de New Blood School.

Martien en Gerda