Martien en Gerda Vissers
x
Please install MailChimp plugin

Blog

Lieve vrienden, Kerstmis 2015 New blood school.
Kerstmis 2015: New Blood School.
By: Gerdavissers
dec 30, 2015

Lieve vrienden, Kerstmis 2015

New blood school.

Ongeveer 200 kinderen die intern leven in de New Blood school waren heel blij om ook eem echte kerstmaaltijd mee te maken.

Ongeveer 400 kinderen van dezelfde school zijn thuis met vakantie en kunnen samen met hun gezin de Kerst doorbrengen. Dus dachten wij hoe we die 200 kinderen ook een beetje kerstgevoel te laten beleven en daarmee hebben wij zelf ook een mooie kerst, toch|? . ………..OK, shopping, koken en dan een echt kerstdinner met 200 kinderen en ook de leiding natuurlijk.

En……dan moeten jullie weten dat alles wat we hebben uitgegeven ongeveer gelijk staat aan een dinner in Nederland van 6 tot 8 personen.  Iets rond de 200 euro!! (Dank aan onze sponsoren voor jullie giften).

IMG_4707Start: Winkelen op de markt, heel veel groenten, 40 kg kip, fruit, 300 eieren en wat kleine cadeautjes voor de kleinsten en natuurlijk een kerstmuts.

 

IMG_1611Staat leuk die muts en inderdaad maar 1 maat.

Na het winkelen gingen ze met zo’n 20 mensen tegelijk aan het werk, koks en veel kinderen. Rond 17.30 waren wij weer terug op school en kon het feest beginnen met het aanmaken van de kaarsjes en het uitdelen van eten. Als normaal kregen ze een bord dat bestaat uit drie vakken. Zo wordt ineens al het eten opgeschept. De kinderen waren blij met deze maaltijd en eerlijk is eerlijk het gaf ook ons een fijn kerstgevoel om op deze manier kerst te vieren..

Hieronder hebben we nog wat foto’s bijgevoegd

IMG_1757Wat cadeautjes voor de 4 en 5 jarigen

Gezellig met al die kaarsjes en….wat kunnen die kinderen veel etenCosy with all the candles… and we can tell you that the children can eat a lot.

Nice to see them smilingEven lachen…….

IMG_1642IMG_1639

Dit is maar een deeltje van de groep.

Niet erg scherp maar het waren er ook veel…