Martien en Gerda Vissers
x
Please install MailChimp plugin

Blog

Doneer vandaag
By: Gerdavissers
In:Home
mrt 10, 2014

Mocht u ons willen helpen “HELPEN” dan kunt u gegarandeerd zijn van 100% steun aan die mensen die het zo nodig hebben. We kopen lesmaterialen voor de scholen, we kopen voor een “vergeten” groep gehandicapten in het Mae La camp maandelijks tandpasta en shampoo, thee en koekjes. We laten noodzakelijke voorzieningen bouwen op scholen die niet door Thaise of Birmese autoriteiten worden ondersteund.

Wilt u een bijdrage doneren? Super fijn. Onze bankgegevens: NL84INGB0002000782 tnv M.Vissers te Beek.

Klassen zijn soms groter dan 80 leerlingen en we hebben er al gezien van over de 100 leerlingen in een klas. Als ze iets leren, bv de Engelse taal wordt het woord eerst klassikaal gespeld en vervolgens uitgesproken. Dat is voor de klas er naast een uitdaging om naar hun leraar te luisteren. We proberen ook die infrastructuur te verbeteren met in ieder geval scheidingswanden aan te laten brengen.

site

Een ander voorbeeldje, schattig maar je zult er maar voor staan…….

We ondersteunen het ziekenhuis van Dr Chintya in Mae Sot waar eerste opvang en hulp gegeven wordt aan Birmese vluchtelingen. Vooral dekens en kleding zijn van essentieel belang. Hier in Mae Sot wordt het in Januari/febuari ‘s-nachts soms kouder dan 10 graden. Verwarmimg en isolatie hebben die hutten en gebouwen hier echt niet. Wij bekostigen ons reizen naar en van vluchtelingen kampen etc geheel zelf. Alle steun die wij ontvangen wordt ook direct aan de mensen hier besteed.

17 nov 029

Een e-mail naar gerdavissers@gmail.com is voor ons prettig om u een bevestiging te sturen en u persoonlijk op de hoogte te houden van onze projecten etc etc. Dank voor uw belangstelling!!!!!!

Donoren die mogelijk op vakantie gaan naar Thailand kunnen met een kleine omweg naar de stranden ook eens komen kijken hoe en wat we allemaal doen in Mae Sot en omgeving. Als we er zijn en tijd kunnen vrij maken zijn we daar dan ook heel blij mee.

Ook zullen we inzicht geven aan de donateurs waar we geldelijke steun aan hebben besteed.